Project omschrijving

Op de Straatweg vervangen wij het riool, welke gelegen is in het trottoir aan beide kanten van de straat. Op de Straatweg gebeurd dit ter hoogte van de Korteweg tot de Berglustlaan. Tevens wordt het riool vervangen in de Korteweg, Molenwerf, Bergse Plaslaan, Plaszicht, Wilgenoord en Plasoord. Aan de C.N.A. Looslaan wordt vanaf de Straatweg t/m huisnummer 1 een nieuwe drainageleiding aangebracht.

Op de Straatweg wordt het trottoir en de parkeerplaatsen verwijderd waarna het huidige riool wordt vervangen door een pvc riolering en drainageleiding. De huidige kolken worden vervangen door nieuw aan te brengen kolken. Hierna wordt de huidige fundering vervangen. Tot slot bestraten wij het trottoir en de parkeerplaatsen.

Op de Korteweg, Molenwerf, Bergse Plaslaan, Plaszicht, Wilgenoord en Plasoord wordt het huidige riool vervangen door een pvc riolering. De huidige kolken worden vervangen door nieuw aan te brengen kolken. Hierna wordt de huidige fundering vervangen en de volledige weg opnieuw bestraat.

 

Straatweg - Rotterdam riool vervangen 4 Straatweg - Rotterdam riool vervangen3 Straatweg - Rotterdam riool vervangen 2 Straatweg - Rotterdam riool vervangen 1

Op de cm2

Milimeterwerk

Huisaansluiting

Bewonersprobleem? Opgelost…

Tijdelijke zebrapaden

Nieuw materieel op mooi werk