In opdracht van de Gemeente Den Haag vervangen wij in de wijk Rustenburg Noord het bestaande riool en leggen een nieuw (deels) gescheiden rioolstelsel aan. Het gaat om de riolering in het gebied tussen de Soestdijksekade, Loosduinsekade, Zuiderparklaan en Escamplaan. Daarnaast richten wij de gehele straat in van gevel tot gevel. Gedurende de werkzaamheden kan in het werkgebied niet geparkeerd worden. U kunt hierdoor last hebben van parkeerdruk. Parkeert u op eigen terrein en heeft u geen parkeervergunning? Dan kunt u een tijdelijke parkeerontheffing krijgen, neem hiervoor contact met ons op.

Huisvuil:

In de huidige situatie maakt u gebruik van ondergrondse containers voor het aanbieden van uw huisvuil. Tijdens onze werkzaamheden zullen deze ondergrondse containers tijdelijk buiten gebruik zijn en zullen wij ter vervanging in de nabijheid van de huidige ondergrondse containers, bovengrondse containers plaatsen. Dit wordt aangegeven middels bebording ter plaatse.

Informatie:

Vragen die u aan de gemeente heeft over dit project kunt u stellen via het e-mailadres rustenburgnoord@denhaag.nl.

Via de app De app ‘Riolering Den Haag’ houden we u, samen met de gemeente, op de hoogte van het laatste nieuws over het project.
U kunt de app gratis downloaden via de Appstore of Playstore.

Als u vragen heeft aan ons kunt u, tijdens kantooruren, contact opnemen met onze omgevinsgmanager mevrouw M. Verhulst – de Horn:

Telefoon: 06-33342416

E-mail: omgevingsmanager@jacbarendregt.nl

Hieronder vindt u de reeds verzonden bewonersbrieven en de faseringstekening van het gehele werk. Indien er wijzigen worden aangebracht houden we u hiervan op de hoogte.

Algemene Bewonersbrief 24-03-21

Faseringstekening

Bewonersbrief Hilversumsestraat fase 14

Informatiefolder_Rioolwerkzaamheden