In opdracht van de gemeente Den Haag werken wij aan de herinrichting en rioolvervanging van de Waalsdorperweg. Deze straat is onderdeel van een fietsroute welke loopt vanaf de binnenstad tot aan Scheveningen Haven en is aan verbetering toe. De nieuwe fietsroutes worden sterfietsroutes genoemd en zijn een logische verbinding van en naar de binnenstad. Doel van dit project is dan ook dat de fietsroute veilig, snel en comfortabel is. Zo wordt onder andere de Waalsdorperweg aan beide zijde van de straat voorzien van geasfalteerde fietsstroken.

Onze werkzaamheden bestaan in algemeenheid uit het aanbrengen van een nieuwe riolering en het volschuimen van de bestaande riolering. Vervangen en overzetten van de huisaansluitingen en het aanbrengen van nieuwe elementenverharding en asfaltverharding. Dit alles gebeurd in een omgeving welke verdacht is van NGE (Niet Gesprongen Explosieven) en vooraf wordt onderzocht of er NGE zicht bevinden in het gebied.

Tijdens onze werkzaamheden wordt al het verkeer omgeleid en wordt er gebruik gemaakt van een tijdelijke busroute.

Meer informatie en updates verwijzen wij u graag door naar de BouwApp deze is te downloaden in de Google Play  en App store. In de app kunt u zoeken naar ‘Herinrichting Waalsdorperweg’ Hieronder kunt u alvast de fasering en planning bekijken.

Klik HIER voor de fasering

Voor vragen en opmerkingen kunt u gebruik maken van het onderstaande reactie veld.