Met diverse projecten op stapel zijn wij dringend op zoek naar ervaren rioleur/(allround) vakman GWW/grondwerker.
Voor deze vacature zoeken we teamspelers die allround ingezet kan worden in de GWW. Zo kan het voorkomen dat je riolering aanbrengt, maar ook grondwerk uitvoert voor een bouwput of het aanbrengen van keerwanden en ga zo maar door.
Verder ben je in staat om aan de hand van de tekening en werkomschrijving een rioolwerk te maken, inclusief meten en uitzetten.
Je zorg voor goed en tijdig onderhoud aan de diverse gereedschappen waar je de beschikking over krijgt.

Functie-eisen

  • B-rijbewijs;
  • Ervaring met GWW werkzaamheden;
  • In bezit of bereid tot het behalen van het diploma basisveiligheid (VCA);
  • Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel en bent klantvriendelijk;

Voldoe jij aan dit profiel, heb je een ‘aanpakken’ mentaliteit en is rioleren je passie?
Dan zijn wij op zoek naar jou!

Waarom zou je voor Jac. Barendregt kiezen?
Wij hebben jarenlange ervaring met rioolwerkzaamheden en hebben vrijwel continue rioolwerk. Als rioleur/grondwerker krijg je de beschikking over een bedrijfsauto met allerlei gereedschappen om werkzaamheden uit te kunnen voeren. Verder stimuleren en investeren wij iedere medewerker in de persoonlijke ontwikkeling. Wij luisteren naar de ideeën en opmerkingen van onze medewerkers. Zo voeren wij functioneringsgesprekken, beoordelingsgesprekken, medewerkersbijeenkomsten en hebben wij een expertiseteam waarin nieuwe ideeën worden besproken met het management.
Wij zijn trots op het werk wat we doen en dragen dit ook uit. Zo voeren wij een actief beleid op social media en met een levende website, hierin heeft iedere medewerker invloed en kan input aanleveren.

Interesse in deze vacature?
Ben je enthousiast en beschik jij over genoemde functie-eisen? Stuur dan je CV en motivatie naar pz@jacbarendregt.nl of neem telefonisch contact op met Carona Doolaard (010-5015388)