Familiebedrijf
Verschillende vacatures
Veelzijdige projecten

Vacature voor kraanmachinist nabij Drechtsteden

Zoek je een vacature voor kraanmachinist in de regio Drechtsteden? Als je een baan in de grond-, bwater- en wegenbouwsector zoekt, Bekijk dan de vacatures van Jac. Barendregt. Ons familiebedrijf uit Rhoon, nabij Rotterdam, heeft jarenlange ervaring in de GWW sector en zoekt regelmatig nieuwe medewerkers.

Heb je vragen of wil je meer informatie?

autokraan

Vind hier een vacature voor kraanmachinist in de omgeving van Drechtsteden

Bekijk ons aanbod voor verschillende vacatures in de GWW. Bij Jac. Barendregt werk je aan veel verschillende projecten. Dat maakt een fulltime baan in de GWW zo leuk! Je werkt met diverse klanten en komt op veel verschillende plekken. Reageer je op de vacature voor kraanmachinist in regio Drechtsteden en word je aangenomen? Dan kom je terecht in een ambitieus familiebedrijf in de GWW. In ons bedrijf kun je blijven leren, doordat wij graag in jouw persoonlijke ontwikkeling investeren.

Reageer op onze vacatures in de GWW

Ben je enthousiast geworden over het werken bij Jac. Barendregt en wil je reageren op de vacature voor kraanmachinist in de regio Drechtsteden? Solliciteer dan snel. Wil je bij ons werken, maar zoek je een andere functie? Bekijk ook eens de vacature voor rupskraanmachinist. Heb je vragen over de diverse functies? Neem dan contact met ons op. Je bereikt ons telefonisch via 010 501 53 88 of je kunt een e-mail te sturen naar info@jacbarendregt.nl. Tenslotte is het mogelijk om contact met ons op te nemen via het contactformulier.