Familiebedrijf
Verschillende vacatures
Veelzijdige projecten

Vacatures voor grondverzet

Ben je op zoek naar uitdagende vacatures voor jou als machinist in grondverzet? Die vind je bij ons bedrijf in Rhoon, vlak bij Rotterdam. Ons familiebedrijf Jac. Barendregt faciliteert al jaren personeel en materiaal voor verschillende projecten in de grond-, wegen- en waterbouw, zoals grondverzet. De werkzaamheden van deze baan variëren van het aannemen, coördineren tot uitvoeren van verschillende eigen projecten of projecten van klanten.

Heb je vragen of wil je meer informatie?

autokraan

Bekijk de verschillende vacatures voor als machinist in het grondverzet

Wij bieden verschillende fulltime banen in de GWW waaronder onze vacature voor machinist van een grondverzetmachine. Via de vacature voor machinist voor een grondverzetmachine, zoeken wij mensen die mee willen werken aan projecten in het grondverzet. Als machinist bedien je de machine waarmee grond wordt weggehaald zodat er wegen of gebouwen gebouwd kunnen worden. De afwisselende werkzaamheden en verschillende locaties waarop je werkt, houden het werk interessant. Geen dag is hetzelfde als medewerker bij Jac. Barendregt! Wij vinden het ook erg belangrijk dat jij je blijft ontwikkelen en we bieden je daarom diverse opleidingen en cursussen aan. Ben je benieuwd welke andere openstaande vacatures wij hebben, naast de vacature voor machinist van grondverzetmachine? Bekijk dan ons uitgebreide aanbod, zoals de vacature voor medewerker groenvoorziening.

Solliciteer op onze vacatures

Ben je op zoek naar een vergelijkbare vacature voor de functie van machinist voor een grondverzetmachine? Bekijk dan onze andere vacatures voor vakmensen in GWW. Wij zijn regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s met diverse specialismen. Heb je vragen over het werken bij ons familiebedrijf of over de vacature voor grondverzet? Neem dan contact met ons op. Je bereikt ons door het contactformulier in te vullen, door te bellen naar 010 501 53 88 of door een e-mail te sturen naar info@jacbarendregt.nl.