Familiebedrijf
Verschillende vacatures
Veelzijdige projecten

Een baan in de transport

Ben je op zoek naar een veelzijdige baan in de transport? Dan is werken bij Jac. Barendregt iets voor jou! Wij zijn een familiebedrijf met jarenlange ervaring in de grond-, wegen- en waterbouw. Met uiteenlopende specialismen, zoals het aannemen van projecten, maar ook de verhuur van materialen en veelzijdig onderhoud, is er gegarandeerd een functie die bij jou past

Heb je vragen of wil je meer informatie?

autokraan

Bij ons vindt u een afwisselende baan in de transport

Wij bieden verschillende fulltime banen in de GWW. Heb je altijd al een baan gewild in de transport? Bekijk onze vacatures in de GWW . Wij zijn een uitstekende partner voor veilig transport in de bouw, zowel voor bouwmaterieel als voor stukgoederen. Ook jij kunt deel uitmaken van ons ambitieuze team. Solliciteer bijvoorbeeld op de vacature voor transporteur in regio Drechtsteden. Wil je meer ervaring opdoen op andere gebieden dan waar je gespecialiseerd in bent? Ook dat is bij ons mogelijk! Wij investeren graag in de persoonlijke ontwikkeling van jou als medewerker zodat je kunt blijven leren en je jezelf kunt ontwikkelen in verschillende specialismen.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Een baan in de transport is veelzijdig, omdat geen enkel project hetzelfde is. Dat maakt het werken in de GWW leuk! Heb je vragen over onze vacatures of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op. Dit kan door het contactformulier in te vullen, door te bellen naar 010 501 53 88, of door een e-mail te sturen naar info@jacbarendregt.nl. Ons team staat voor je klaar!