Familiebedrijf
Verschillende vacatures
Veelzijdige projecten

Een fulltime baan in de GWW

Ben je op zoek naar een fulltime baan in de GWW? Ons familiebedrijf, Jac. Barendregt, is regelmatig op zoek naar nieuwe werknemers. Wij zijn hoofd- en onderaannemer voor verschillende projecten en kunnen daarnaast voorzien in bijvoorbeeld transport en onderhoud. Wij nemen projecten volledig onze rekening. Zo bereiden wij de werkzaamheden voor en voeren ze ook zelf uit.

Heb je vragen of wil je meer informatie?

autokraan

Vind hier jouw nieuwe fulltime baan in de GWW

Wil je graag een baan in de transport? Kijk dan eens naar een vacature voor een fulltime baan bij ons in de GWW en word deel van ons familiebedrijf. Onder andere de volgende functies staan momenteel open:

Een baan in de grond-, wegen-, en waterbouw is veelzijdig en je kunt je op verschillende vlakken specialiseren. Wij leveren verschillende diensten. Zo zijn wij bijvoorbeeld ook gespecialiseerd in machineverhuur in de regio Drechtsteden.

Bekijk de vacatures en solliciteer online

Als je graag deel uit wilt maken van een familiebedrijf in de GWW, solliciteer dan op een fulltime baan bij Jac. Barendregt. Wij investeren graag in jou persoonlijke ontwikkeling, als onze nieuwe medewerker. Bekijk de openstaande vacatures in GWW en solliciteer. Heb je vragen over onze werkzaamheden of de vacatures? Stuur dan een e-mail naar info@jacbarendregt.nl, neem telefonisch contact met ons op via 010 501 53 88 of vul het contactformulier in.