Familiebedrijf
Verschillende vacatures
Veelzijdige projecten

Vacature voor een transporteur in Drechtsteden

Heb je kennis van de grond-, water- en wegenbouwsector en zoek je een vacature voor een baan als transporteur in de regio Drechtsteden? Dan moet je bij Jac. Barendregt zijn. Wij zijn een familiebedrijf uit Rhoon, nabij Rotterdam, met jarenlange ervaring in de grond-, wegen-, en waterbouwsector. Omdat we veel projecten uitvoeren, zijn wij regelmatig op zoek naar nieuwe medewerkers.

Heb je vragen of wil je meer informatie?

autokraan

Vacature voor een ervaren transporteur in de regio Drechtsteden

Wij zijn een groot team wat bestaat uit vakmensen met verschillende specialismen. Dat maakt het werken bij Jac. Barendregt ook zo leuk; je werkt samen met veel verschillende mensen en werkt steeds aan andere projecten. Ambieer jij een fulltime baan in de GWW? Dan heb je bij ons de keuze uit diverse mogelijkheden, zoals onze vacature voor een transporteur in Drechtsteden. Kijk ook eens naar onze andere banen in de transport. Wellicht is onze vacature voor transporteur in Zuid-Holland iets voor jou.

Vind jouw droomfunctie bij ons bedrijf

Word deel van ons ambitieuze familiebedrijf en solliciteer op de vacature voor transporteur in de regio Drechtsteden. Je rekent bij ons op een investering in jouw persoonlijke ontwikkeling en veelzijdige diensten. Zo vind jij altijd een functie die bij jouw past. Wacht niet langer en solliciteer direct. Bij vragen over onze vacatures, neem je contact met ons op. Dit kan door ons contactformulier in te vullen, te bellen naar 010 501 53 88, of een e-mail te sturen naar info@jacbarendregt.nl.