Toekomst maken we samen. Al sinds 1964 is Jac. Barendregt actief in de aanleg, het beheer en het onderhoud van de publieke- en private ruimte.
Ze voeren werkzaamheden uit voor gemeenten en provincies, voor de petrochemie, industrie, projectontwikkelaars, bouwbedrijven en woningcorporaties. Bekijk onze bedrijfsfilm om een beeld te krijgen ons familiebedrijf.

TOEKOMST betekent voorop lopen en innovatief zijn. Met opdrachtgevers goede keuzes maken op het gebied van techniek, materieel en materiaal. Werken aan duurzame relaties met leveranciers en investeren in een duurzame wereld. De jaarlijkse CO2-uitstoot is bijvoorbeeld met 30% teruggebracht. Dat is een reductie van ruim 400 ton CO2 per jaar. Ze focussen zich niet alleen op eigen inzet, maar ook op de sector als geheel.

Jac. Barendregt is daarom actief binnen besturen en commissies van diverse brancheorganisaties, zoals Stichting Rondom GWW, MKB-Infra en Bouwend Nederland.

MAKEN gebeurt altijd in overleg met de klant. Maken van ontwerpen, bodemonderzoek verrichten, vergunningen aanvragen, terrein saneren en projecten opleveren. Ontzorgen begint voor Jac. Barendregt namelijk zo vroeg mogelijk binnen de keten.

‘WE’ staat voor samenwerking. Met de opdrachtgever, partners in de keten en andere belanghebbenden.

Werk SAMEN met Jac. Barendregt. Dan werkt u samen met een organisatie waar de werknemers gestimuleerd worden om te groeien en plezier te hebben in hun werk.

Door nieuwe en ervaren werknemers te laten samenwerken, behoud je de kennis en kunde van de oudere werknemer en investeert Jac. Barendregt in de verjonging en toekomst van de branche. Want, toekomst maken we samen.

Meer zien van Jac. Barendregt? Bekijk ons YouTube-kanaal.