Familiebedrijf
Verschillende vacatures
Veelzijdige projecten

Vacature voor machinebestuurder

Ben je op zoek naar een veelzijdige vacature voor een machinebestuurder in de regio Zuid-Holland? Bekijk dan het ruime vacatureaanbod van ons familiebedrijf Jac. Barendregt uit Rhoon, nabij Rotterdam. Als machinebestuurder ben je werkzaam op verschillende locaties voor onze eigen projecten en voor diverse opdrachtgevers.

Heb je vragen of wil je meer informatie?

autokraan

Bekijk onze vacature voor machinebestuurder

Als je een afwisselende en uitdagende fulltime baan in de GWW zoekt, solliciteer je op onze vacature voor machinebestuurder. Binnen deze functie is geen dag hetzelfde omdat je iedere dag met verschillende projecten op diverse locaties werkzaam bent. Je bestuurt machines bij diverse projecten. Als organisatie vinden wij jouw persoonlijke ontwikkeling erg belangrijk. Je profiteert daarom bij ons van de mogelijkheid tot het volgen van diverse opleidingen en cursussen. Zo kun jij bijdragen aan onze projecten en je verdiepen in verschillende specialismen.

Reageer vandaag nog op deze vacature

Onze vacature voor machinebestuurder is geschikt voor iedereen die een baan in de transport ambieert. Bekijk ook eens onze andere vacatures voor transport in Zuid-Holland. Heb je een vacature gevonden die bij jou past? Solliciteer dan door je motivatiebrief en je cv naar ons te sturen. Heb je vragen over werken bij Jac. Barendregt? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. Je bereikt ons ook door te bellen naar het telefoonnummer 010 501 53 88 of door een e-mail te sturen naar info@jacbarendregt.nl.