Wij werken voor de gemeente Den Haag aan de herinrichting van De Constant Rebecquestraat. Deze straat is onderdeel van een fietsroute welke loopt vanaf de binnenstad tot aan Scheveningen Haven en is aan verbetering toe. De nieuwe fietsroutes worden sterfietsroutes genoemd en zijn een logische verbinding van en naar de binnenstad. Doel van dit project is dan ook dat de fietsroute veilig, snel en comfortabel is. Zo maken wij van De Constant Rebecquestraat een fietsstraat waar de auto te gast is en men maximaal 30km per uur mag rijden.

Onze werkzaamheden bestaan uit het relinen van de huidige riolering en het vervangen van alle huis en kolkaansluitingen. Dit alles gebeurd in een zeer complexe ondergrond door de aanwezigheid van extreem veel kabels en leidingen. Om deze inzichtelijk te maken scannen wij met behulp van een grondradar de bodem zodat wij een realistisch beeld krijgen van de ligging hiervan. Verder zullen wij het maaiveld herinrichten wat inhoud het vervangen van de elementenerharding en het aanbrengen van asfalt. Uniper zal een deel van haar terrein teruggeven aan de gemeente en op dit deel van De Constant Rebecqueplein is dan ook ruimte voor openbaar groen.

Interesse in het volgen van ons project? Dat kan ook via de BouwApp deze is te downloaden in de Google Play en App store. In de app kunt u zoeken naar ‘Herinrichting De Constant Rebecquestraat’ waar wij actuele informatie delen over het project.

Heeft u vragen en opmerkingen, dan kunt u ook gebruik maken van het onderstaande reactie veld.