Familiebedrijf
Verschillende vacatures
Veelzijdige projecten

Machineverhuur in de omgeving van Drechtsteden

Ben je op zoek naar een bedrijf voor machineverhuur in de omgeving van regio Drechtsteden? Jac. Barendregt beschikt over een groot assortiment aan materieel dat verhuurd kan worden. Denk bijvoorbeeld aan grondverzetmachines, pompen en machinetoebehoren. Al ons materieel wordt door vakmensen bij je geleverd.

Heb je vragen of wil je meer informatie?

autokraan

Een betrouwbaar bedrijf in machineverhuur in regio Drechtsteden

Ons bedrijf is gespecialiseerd in de GWW-sector. Je huurt bij ons materiaal en personeel voor verschillende projecten. Heb je specifiek materiaal nodig? Laat het aan ons weten, wij denken graag met je mee over de mogelijkheden. Als je een vakman bent die zelf op zoek is naar een fulltime baan in GWW, kies dan voor een van de veelzijdige banen bij Jac. Barendregt. Wij werven regelmatig nieuw personeel. Voor een baan in de transport en machineverhuur in de regio Drechtsteden, kun je daarom bij ons terecht. Bekijk bijvoorbeeld onze vacature voor machinebestuurders

Neem contact met ons op voor specifieke oplossingen

Wanneer je een bedrijf zoekt voor machineverhuur in de regio Drechtsteden, kies je voor Jac. Barendregt. Wij werken aan verschillende projecten en leveren diverse diensten. Heb je hier vragen over? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Je bereikt ons door te bellen naar 010 501 53 88 of door een e-mail te sturen naar info@jacbarendregt.nl. Je kunt ook het contactformulier invullen.