Familiebedrijf
Verschillende vacatures
Veelzijdige projecten

Vacature voor beroepsgoederenvervoer

Ben je op zoek naar een vacature voor een functie binnen beroepsgoederenvervoer? Bekijk eens het uitgebreide vacatureaanbod van ons familiebedrijf Jac. Barendregt. Wij beschikken over jarenlange ervaring in de GWW en bieden diverse vacatures aan binnen de sector. De banen bieden afwisselende werkzaamheden en veel uitdaging.

Heb je vragen of wil je meer informatie?

autokraan

Solliciteer op onze vacature voor beroepsgoederenvervoer

De vacature voor beroepsgoederenvervoer is geschikt voor eenieder die geïnteresseerd is in een fulltime baan in de GWW. Als specialist in deze sector werken wij aan verschillende projecten in de grond-, wegen- en waterbouw. Een baan bij ons is veelzijdig en zal daardoor niet vervelen. Je bent vaak op weg en komt op verschillende locaties waar je diverse mensen ontmoet. Ambieer je een baan in de GWW? Bekijk dan ook eens onze andere vacatures voor vakmensen in de GWW. Kies bijvoorbeeld voor een baan machinist grondverzet. Je kunt bij ons ook aan de slag als medewerker groenvoorziening.

Word lid van ons team van specialisten

Past de vacature voor een functie binnen beroepsgoederenvervoer bij jouw ambities of heb je in ons aanbod een andere functie gevonden die bij jou past? Solliciteer direct door jouw cv en motivatie door te sturen. Heb je vragen over onze diensten, projecten of vacatures? Wij beantwoorden deze graag. Laat het aan ons weten via het contactformulier, bel naar 010 501 53 88  of stuur een e-mail naar info@jacbarendregt.nl.