Familiebedrijf
Verschillende vacatures
Veelzijdige projecten

Vacature voor medewerker groenvoorziening

Ambieer je een baan in de GWW en zoek je naar een vacature voor een medewerker in de groenvoorziening? Bekijk dan de openstaande vacatures bij ons familiebedrijf Jac. Barendregt. Wij zijn een ambitieus bedrijf met jarenlange ervaring in de grond-, wegen- en waterbouwsector. De uiteenlopende werkzaamheden als medewerker in de groenvoorziening, bijvoorbeeld het aannemen en uitvoeren van verschillende projecten, maken het werk in de GWW veelzijdig en interessant.

Heb je vragen of wil je meer informatie?

autokraan

Vind jouw nieuwe baan met de vacature voor een medewerker in de groenvoorziening

Als je op zoek bent naar een fulltime baan in de GWW, is werken bij Jac. Barendregt misschien wel iets voor jou. Wij houden ons bezig met verschillende werkzaamheden. Niet alleen regelen wij de hoofd- en onderaanneming van projecten in de GWW, ook zijn wij werkzaam in machineverhuur en transport en natuurlijk groenvoorziening. Zoek je een baan in de transport in de GWW? Bekijk dan de vacature voor kraanmachinist of voor de functie van vrachtwagenchauffeur in de regio Drechtsteden.

Solliciteer direct en word deel van ons team van specialisten

Spreekt de vacature voor een medewerker in de groenvoorziening jou aan? Solliciteer dan direct door jouw cv en motivatiebrief naar ons door te sturen. Ons familiebedrijf in de GWW vindt de ontwikkeling van onze medewerkers erg belangrijk. Daarom kun je bijvoorbeeld verschillende opleidingen en cursussen volgen terwijl je bij ons werkzaam bent. Heb je vragen over het werken bij Jac. Barendregt? Neem dan contact met ons op via het contactformulier, telefonisch via 010 501 53 88 of via e-mail info@jacbarendregt.nl.