Familiebedrijf
Verschillende vacatures
Veelzijdige projecten

Vacature als vrachtwagenchauffeur in Drechtsteden

Zoek je een vacature voor vrachtwagenchauffeur in de regio Drechtsteden? Bekijk dan het uitgebreide vacatureaanbod van ons familiebedrijf Jac. Barendregt uit Rhoon, nabij Rotterdam. Wij hebben jarenlange ervaring in de grond-, wegen- en waterbouwsector. Kom bij ons grote team van specialisten en werk aan veelzijdige projecten. Een baan bij Jac. Barendregt zal je niet vervelen!

Heb je vragen of wil je meer informatie?

autokraan

Vind bij ons een veelzijdige vacature voor een vrachtwagenchauffeur in Drechtsteden

Met een fulltime baan in de GWW als vrachtwagenchauffeur ben je veel onderweg en kom je op diverse plekken. Deze wisselende werkzaamheden maken een baan in de transport zo uitdagend en interessant. Je ontmoet veel nieuwe mensen op locatie. Samen met een team van vakmensen met verschillende specialismen werk je aan diverse projecten. Ben je niet op zoek naar een vacature voor vrachtwagenchauffeur maar wil je wel werken in de transport in Zuid-Holland en in de regio Drechtsteden aan de slag? Bekijk ook eens onze vacature voor beroepsgoederenvervoer.

Solliciteer op de diverse functies

Past de vacature voor vrachtwagenchauffeur in Drechtsteden bij jouw ambities? Twijfel niet en solliciteer direct door jouw cv en motivatiebrief door te sturen. Als deel van ons team krijg je niet alleen een goed salaris en goede bonusregeling, maar ook volop mogelijkheden tot het volgen van opleidingen en cursussen. Zo investeren we in jouw persoonlijke ontwikkeling. Heb je vragen over deze vacature of het sollicitatieproces? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. Je bereikt ons ook telefonisch via 010 501 53 88 of via het e-mailadres info@jacbarendregt.nl.